Ana içeriğe atla

Yabancı Yatılı Bakıcı Fiyatları 2021

 2021 Yatılı Bakıcı Fiyatları

Türkiye'de yatılı bakıcı olarak Türkmenistan, Özbekistan, Azerbaycan, Kırgızistan, Gürcistan, Moldova , İran vatandaşlarına 4.000 ₺ - 5.000 ₺ arası bir fiyat verilmektedir. İngilizce bilen yabancı yatılı bakıcı fiyatları ise; 1.000 $ ile 1.500 $ arasında değişiklik göstermeketdir. Türkiye'de en düşük yatılı bakıcı çalıştırma ücretleri 4.000 ₺ den başlamaktadır. Yabancı yatılı balıcı fiyatlar askari ücretin 1,5 katı yükseğinden ödenmeldir. Türkiye'de yabancı yatılı bakıcı çalıştırmak için resmi çalışma izni yapmanız önemlidir. 

Yabancı Hasta Bakıcı Fiyatları 2021

Resmi danışmanlık firmaları ile temasa geçildiğinde bir bir yabancı hasta bakıcı (yatılı) size önereceği en düşük hasta bakıcı fiyatları 4.500 ₺ - 5. 500 ₺ arasında olacaktır. Yabancı bakıcılar haftada bir gün izin kullandığı ve sürekli hastanın yanında kaldığı için maaşları biraz yüksek olmalıdır. İyi yabancı hasta bakıcı çalıştırmak için 5.000 ₺ yi gözden çıkarmanız gerekmektedir. Ev hizmetlerinde çalıştırmak istediğiniz yabancılara çalışma izni yapmaktayız. 

Evde yabancı Çocuk Bakıcı Fiyatları

Yabancı çocuk bakıcı ücretleri en düşük 4.000 ₺ den başlamaktadır. Evde yatılı bakıcı çalıştırmak istiyorsanız size en uygun elemanları bulmaktayız. Yatılı hasta bakıcı, yatılı bebek bakıcısı, yatılı çocuk bakıcısı, yatılı yaşlı bakıcı, ev işlerine yardımcı vb alanlarda sizlere en iyi bakıcıları buluyoruz. Alacağınız yabancı bakıcılara çalışma izni yapabilirsiniz. Yabancılara çalışma izni yapacak olanlara Türkiye Cumhuriyeti Devleti 24 ay SGK ödemelerinde teşvik vermektedir. Bir İngilizce bilen yabancı çocuk bakıcısı fiyatları ise 1.000 $ dan başlamaktadır. 



Yabancı yatıtı yardımcı fiyatları 2021

yapacağı işe göre 4.000 ile 6.000 ₺ arasında çalışmaktadır. Yabancı (oturma izni olan) Çalışma izni yaptırabilecek yabancı ülke vatandaşları ile sizlere buluşturmaktayız. Yatılı hasta bakıcı işleriniz için bizi aramanız yeterli. Yatılı hasta bakıcı eleman temini yapılmaktadır. Güvenilir alanında deneyimli referans verecek yatılı veya gündüzlü bakıcılar. Hastanızın durumuna göre özel hasta bakıcılar gönderiyoruz. Hasta Bakıcı alanında sizlere kalifiye elemanlar vermekteyiz. Hastanızın durumuna göre daha önce benzer işlerde çalışmış bakıcılık konusunda deneyimli referans verebilecek yatılı hasta bakıcılara çalışma iznide yapılmaktadır. Kendinizi ve bakılacak olan yakınınızın güvenliği ve çalışanında resmiyete kavuşması için Ulusarası İş gücü kanunana uygun olarak çalışma izni yaptırmanızı ravsiye etmekteyiz. 



Yorumlar

  1. yapacağı işe göre 4.000 ile 6.000 ₺ arasında çalışmaktadır. Yabancı (oturma izni olan) Çalışma izni yaptırabilecek yabancı ülke vatandaşları ile sizlere buluşturmaktayız.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

TUZLA Yabancıları Geri Gönderme Merkezi Nerede?

 Tuzla Geri Gönderme Merkezi, Yabancı ülke vatandaşlarının kimlik kontrolu sırsında kaçak olanların alınarak götürüldüğü yerdir. Tuzla toplama merkezinde yabancılar tutularak durumlarına göre sınır dışı edilir veya bırakılır veya Anadoluda başka bir ile gönderilir. Yabancıların ikamet izni olmadan gezmeleri ve çalışmaları yasaktır.  Tuzla Toplama Merkezinde Kimler Tutulur? Türkiye'ye kaçak olarak giren bütün yabancılar, ikamet izni olmayan veya oturma izni olupta uzatma yapmayan yabancılar polis kontrol noktalarında yakalanarak toplama merkezlerine götürülmektedir. Tuzla Yabancıları Geri Gönderme Merkezi ; Tuzla sınırlarıiçinde yer alan Tepeören'de bulunmaktadır. Geri gönderme merkezleirne alınan yabancıların ikamet izin belgeleri yoksa başka bir ile gönderilmeleri sağlanır.  Oturma izni olan toplama merkezine alınır mı? Tuzla toplama merkezine genelde kaçak olan yabancılar alınmaktadır. İkamet izni olupta üzerinde olmayan yabancılarıda polis alarak buralara götürmektedir. Yapı

Göç idaresi oturma izni için gerekli evraklar

  Oturma izni alma  işleminiz de hazırlayacak olduğunuz evraklar ikamet izni başvuru türüne göre değiştiği için bizi arayarak hangi  ikamet izni  türüne başvurmak istediğinizi bize bildirdikten sonra size detaylı bilgi verebiliriz. Bunun için bizi aramanız yeterlidir. Oturum almak isteyen yabancı ülke vatandaşları vize süreleri bitmeden göç idaresine başvurularını yapmaları gerekmektedir.   Oturuma izni  alabilmek için göç idaresinin istediği bazı evrakları hazırlamak gerekmektedir. Başvuruyu yapacağınız ile göre göç idaresinin istediği evraklar değişiklik göstermektedir.  Göç idaresi randevu işlemleri Örnek vermek gerekir ise Ankara İstanbul veya İzmir in istediği evraklar aynı değildir İstanbul da sadece noter onaylı kira kontratı nerede yaşadığınıza dair yeterli olurken Ankara da bunun için ev sahibinizin kimlik fotokopisi ve kira kontratının düzenlendiği evin tapusunun fotokopisi gerekmektedir. Bundan dolayı daha sağlıklı bilgi almak eksik evrak hazırlamamak için hangi ilden başvur

KKTC oturma izni başvurusu nasıl yapılır?

 KKTC oturma izni nereden alınır? KKTC oturma izni randevu nasıl alınır? Kıbrıs'ta ikametgah nasıl alınır? Oturma izni için ne gerekli? Oturma izni başvurusu nasıl yapılır KKTC? KKTC Muhaceret affı nasıl yapılır? KKTC oturma izni nereden alınır? KKTC daimi ikamet izni nasıl alınır? Oturma izni başvurusu nasıl yapılır KKTC? KKTC Muhaceret affı nasıl yapılır? KKTC daimi ikamet izni nasıl alınır? KKTC giriş çıkış cezaları ne kadar? Kıbrıs oturma izni nasıl alınır? Türk vatandaşı Kıbrıs'ta ne kadar kalabilir? KKTC oturma izni nereden alınır? Oturma izni için ne gerekli?  Kıbrıs İkamet İzni Nasıl Alınır? Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde ikamet izni almak için bazı evraklar istenmektedir. Kıbrıs ikamet izni almak için aşağıdaki evrak listesi gerekmeketdir.  KKTC oturma izni online başvuru, KKTC İçişleri Muhaceret iletişim, Kıbrıs oturma izni şartları, KKTC oturma izni için gerekli evraklar, K.K.T.C oturma izni başvurusu KKTC Muhaceret giriş KKTC oturma izni ücreti Oturma izni başvurusu. Ku